Efternavn AbduzhaparovaAt vide mere om Abduzhaparova efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abduzhaparova efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abduzhaparova.

Abduzhaparova efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abduzhaparova, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abduzhaparova helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abduzhaparova

Se kort over efternavn Abduzhaparova

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abduzhaparova i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abduzhaparova, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abduzhaparova, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abduzhaparova efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abduzhaparova efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abduzhaparova er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abduzhaparova i verden

 1. Kirgisistan Kirgisistan (280)
 2. Kasakhstan Kasakhstan (21)
 3. Rusland Rusland (10)
 4. Usbekistan Usbekistan (4)
 5. Ukraine Ukraine (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abduzhaparova rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abduzhaparova efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abduzhaparova er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abduzhaparova er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abduzhaparova. Dette skyldes, at efternavnet Abduzhaparova ofte har gennemgået mutationer.

 1. Abdykadyrova
 2. Abdukarimova
 3. Abdykadyrov
 4. Abdukarimov
 5. Abdykalykova
 6. Abdussalaam
 7. Abdishakur
 8. Abdykerimova
 9. Abdykalykov
 10. Abatecola
 11. Abdessamad
 12. Abdikadir
 13. Abd khalid
 14. Abdesamad
 15. Abdessalam
 16. Abdesalam
 17. Abdisalan
 18. Abdykerimov
 19. Abu daqah
 20. Abd karim
 21. Abd ghani
 22. Abdessamia
 23. Abdessalami
 24. Avdysheva
 25. Abbadessa
 26. Abbattista
 27. Abdeselam
 28. Abdeslam
 29. Abdeslami
 30. Abdessamie
 31. Abdous
 32. Abdus
 33. Abtsiauri
 34. Abdessadik
 35. Abdesslam
 36. Abdias
 37. Abdesselam
 38. Abdessamed
 39. Abdessadek
 40. Abdessalem