Efternavn AbdurakhimovaAt vide mere om Abdurakhimova efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdurakhimova efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdurakhimova.

Abdurakhimova efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdurakhimova, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdurakhimova helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdurakhimova

Se kort over efternavn Abdurakhimova

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdurakhimova i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdurakhimova, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdurakhimova, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdurakhimova efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdurakhimova efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdurakhimova er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdurakhimova i verden

 1. Usbekistan Usbekistan (23052)
 2. Tadsjikistan Tadsjikistan (1758)
 3. Kirgisistan Kirgisistan (801)
 4. Rusland Rusland (483)
 5. Kasakhstan Kasakhstan (65)
 6. Sverige Sverige (6)
 7. Hviderusland Hviderusland (5)
 8. Armenien Armenien (1)
 9. Aserbajdsjan Aserbajdsjan (1)
 10. Georgien Georgien (1)
 11. Malaysia Malaysia (1)
 12. Thailand Thailand (1)
 13. Turkmenistan Turkmenistan (1)
 14. Tyrkiet Tyrkiet (1)
 15. USA USA (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdurakhimova rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdurakhimova efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdurakhimova er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdurakhimova er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abdurakhimova. Dette skyldes, at efternavnet Abdurakhimova ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abdurakhimova, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abdurakhimova.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abdurakhimova kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abdurakhimova, være opstået, som vi kan konstatere.

 1. Abdurakhimov
 2. Abduraimova
 3. Abdurakhmanova
 4. Abdraimova
 5. Abduraimov
 6. Abdrakhmanova
 7. Abdurakhmanov
 8. Abdyrakhmanova
 9. Abdraimov
 10. Abdurahmanova
 11. Abdurasulova
 12. Abduramanova
 13. Abdrakhmanov
 14. Abdurahman
 15. Abdurrahim
 16. Abdyrakhmanov
 17. Abderahim
 18. Abdurahmanov
 19. Abdrasulova
 20. Abdrazakova
 21. Abdurasulov
 22. Abdyrazakova
 23. Abdramanova
 24. Abdurahmonov
 25. Abderrahim
 26. Abdirahman
 27. Abdourahman
 28. Abdurrahman
 29. Abd-rahman
 30. Abdourahamane
 31. Abdourahmane
 32. Abderahmane
 33. Abderahman
 34. Abderrahime
 35. Abd rahman
 36. Abdrazakov
 37. Abdraeva
 38. Abdyrazakov
 39. Abdrasulov
 40. Abdarahmane