Efternavn AbdyrazakovaAt vide mere om Abdyrazakova efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdyrazakova efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdyrazakova.

Abdyrazakova efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdyrazakova, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdyrazakova helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdyrazakova

Se kort over efternavn Abdyrazakova

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdyrazakova i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdyrazakova, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdyrazakova, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdyrazakova efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdyrazakova efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdyrazakova er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdyrazakova i verden

 1. Kirgisistan Kirgisistan (1335)
 2. Rusland Rusland (25)
 3. Kasakhstan Kasakhstan (12)
 4. Ukraine Ukraine (2)
 5. Island Island (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdyrazakova rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdyrazakova efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdyrazakova er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdyrazakova er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abdyrazakova gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abdyrazakova, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abdyrazakova.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abdyrazakova, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abdyrazakova, som har en anden oprindelse og betydning.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abdyrazakova kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abdyrazakova, være opstået, som vi kan konstatere.

At afgøre om efternavnet Abdyrazakova eller nogle af de efternavne, der ligner Abdyrazakova, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abdyrazakova blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abdyrazakova med en fælles rod.

 1. Abdrazakova
 2. Abdyrazakov
 3. Abdrazakov
 4. Abdramanova
 5. Abduramanova
 6. Abdyrakhmanova
 7. Abdraimova
 8. Abderazak
 9. Abdurahmanova
 10. Abdrasulova
 11. Abduraimova
 12. Abdurasulova
 13. Abdramanov
 14. Abderrazak
 15. Abdrakhmanova
 16. Abdurakhmanova
 17. Abdyrakhmanov
 18. Abdraimov
 19. Abderezak
 20. Abderazzak
 21. Abderzak
 22. Abdurahmanov
 23. Abduraimov
 24. Abdurakhimova
 25. Abdurasulov
 26. Abdraeva
 27. Abdrasulov
 28. Abdrahmanov
 29. Abderazek
 30. Abderrazzak
 31. Abdrakhmanov
 32. Abdramane
 33. Abdurakhmanov
 34. Abderraouf
 35. Abderrezak
 36. Abderrafia
 37. Abderrazek
 38. Abderrazaq
 39. Abdurakhimov
 40. Abdraev