Efternavn AbdurakhmanovaAt vide mere om Abdurakhmanova efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdurakhmanova efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdurakhmanova.

Abdurakhmanova efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdurakhmanova, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdurakhmanova helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdurakhmanova

Se kort over efternavn Abdurakhmanova

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdurakhmanova i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdurakhmanova, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdurakhmanova, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdurakhmanova efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdurakhmanova efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdurakhmanova er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdurakhmanova i verden

 1. Usbekistan Usbekistan (64743)
 2. Rusland Rusland (6768)
 3. Kirgisistan Kirgisistan (4962)
 4. Tadsjikistan Tadsjikistan (877)
 5. Kasakhstan Kasakhstan (645)
 6. Ukraine Ukraine (348)
 7. Georgien Georgien (153)
 8. Egypten Egypten (122)
 9. Turkmenistan Turkmenistan (65)
 10. USA USA (57)
 11. Aserbajdsjan Aserbajdsjan (27)
 12. Hviderusland Hviderusland (19)
 13. Malaysia Malaysia (5)
 14. Sverige Sverige (5)
 15. England England (4)
 16. Armenien Armenien (3)
 17. Finland Finland (3)
 18. De Forenede Arabiske Emirater De Forenede Arabiske Emirater (2)
 19. Moldova Moldova (2)
 20. Nederlandene Nederlandene (2)
 21. Thailand Thailand (2)
 22. Tyskland Tyskland (1)
 23. Frankrig Frankrig (1)
 24. Italien Italien (1)
 25. Norge Norge (1)
 26. Tyrkiet Tyrkiet (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdurakhmanova rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdurakhmanova efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdurakhmanova er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdurakhmanova er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abdurakhmanova gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abdurakhmanova, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abdurakhmanova.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abdurakhmanova, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abdurakhmanova, som har en anden oprindelse og betydning.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abdurakhmanova kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abdurakhmanova, være opstået, som vi kan konstatere.

At afgøre om efternavnet Abdurakhmanova eller nogle af de efternavne, der ligner Abdurakhmanova, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abdurakhmanova blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abdurakhmanova med en fælles rod.

 1. Abdrakhmanova
 2. Abdurakhmanov
 3. Abdyrakhmanova
 4. Abdurahmanova
 5. Abdrakhmanov
 6. Abdyrakhmanov
 7. Abdurahmanov
 8. Abduramanova
 9. Abdurakhimova
 10. Abdrahmanov
 11. Abdramanova
 12. Abdurahmonov
 13. Abdurahman
 14. Abduraimova
 15. Abdurakhimov
 16. Abdramanov
 17. Abdirahman
 18. Abdourahman
 19. Abdurrahman
 20. Abd-rahman
 21. Abdraimova
 22. Abdourahmane
 23. Abderahmane
 24. Abderahman
 25. Abd rahman
 26. Abduraimov
 27. Abdrazakova
 28. Abdurasulova
 29. Abdyrazakova
 30. Abdarahmane
 31. Abduramanovski
 32. Abderrahman
 33. Abderrahmane
 34. Abderrahmani
 35. Abdramane
 36. Abdourahamane
 37. Abdouraman
 38. Abdraimov
 39. Abdrasulova
 40. Abdrazakov