Efternavn AbduraimovaAt vide mere om Abduraimova efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abduraimova efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abduraimova.

Abduraimova efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abduraimova, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abduraimova helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abduraimova

Se kort over efternavn Abduraimova

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abduraimova i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abduraimova, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abduraimova, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abduraimova efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abduraimova efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abduraimova er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abduraimova i verden

 1. Usbekistan Usbekistan (11591)
 2. Kirgisistan Kirgisistan (2221)
 3. Kasakhstan Kasakhstan (1106)
 4. Rusland Rusland (453)
 5. Tadsjikistan Tadsjikistan (4)
 6. Hviderusland Hviderusland (3)
 7. Sverige Sverige (2)
 8. Ukraine Ukraine (2)
 9. De Forenede Arabiske Emirater De Forenede Arabiske Emirater (1)
 10. Frankrig Frankrig (1)
 11. Island Island (1)
 12. Letland Letland (1)
 13. USA USA (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abduraimova rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abduraimova efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abduraimova er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abduraimova er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abduraimova. Dette skyldes, at efternavnet Abduraimova ofte har gennemgået mutationer.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abduraimova kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abduraimova, være opstået, som vi kan konstatere.

 1. Abdraimova
 2. Abduraimov
 3. Abdraimov
 4. Abdurakhimova
 5. Abdurahmanova
 6. Abdurakhimov
 7. Abdurasulova
 8. Abduramanova
 9. Abdurahman
 10. Abdurakhmanova
 11. Abdurahmanov
 12. Abdrasulova
 13. Abdrazakova
 14. Abdurasulov
 15. Abdraeva
 16. Abdyrazakova
 17. Abdramanova
 18. Abdurahmonov
 19. Abdirahman
 20. Abdourahman
 21. Abdrakhmanova
 22. Abdramane
 23. Abdurakhmanov
 24. Abdurrahim
 25. Abdurrahman
 26. Abdyrakhmanova
 27. Abd-rahman
 28. Abdouraman
 29. Abdourahmane
 30. Abderahim
 31. Abderahmane
 32. Abderahman
 33. Abd rahman
 34. Abdrazakov
 35. Abdouramane
 36. Abdraev
 37. Abdyrazakov
 38. Abdrasulov
 39. Abdarahmane
 40. Abd rabo