Efternavn AbdrakhmanovaAt vide mere om Abdrakhmanova efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdrakhmanova efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdrakhmanova.

Abdrakhmanova efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdrakhmanova, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdrakhmanova helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdrakhmanova

Se kort over efternavn Abdrakhmanova

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdrakhmanova i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdrakhmanova, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdrakhmanova, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdrakhmanova efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdrakhmanova efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdrakhmanova er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdrakhmanova i verden

 1. Kasakhstan Kasakhstan (16223)
 2. Rusland Rusland (9237)
 3. Kirgisistan Kirgisistan (5958)
 4. Usbekistan Usbekistan (1714)
 5. Ukraine Ukraine (107)
 6. Turkmenistan Turkmenistan (37)
 7. Hviderusland Hviderusland (29)
 8. USA USA (15)
 9. Thailand Thailand (4)
 10. Tadsjikistan Tadsjikistan (4)
 11. Canada Canada (3)
 12. England England (3)
 13. Sverige Sverige (3)
 14. Tyrkiet Tyrkiet (2)
 15. De Forenede Arabiske Emirater De Forenede Arabiske Emirater (2)
 16. Aserbajdsjan Aserbajdsjan (2)
 17. Schweiz Schweiz (2)
 18. Malaysia Malaysia (2)
 19. Østrig Østrig (1)
 20. Belgien Belgien (1)
 21. Brasilien Brasilien (1)
 22. Tyskland Tyskland (1)
 23. Frankrig Frankrig (1)
 24. Georgien Georgien (1)
 25. Grækenland Grækenland (1)
 26. Irland Irland (1)
 27. Italien Italien (1)
 28. Moldova Moldova (1)
 29. Transnistrien Transnistrien (1)
 30. Nederlandene Nederlandene (1)
 31. Norge Norge (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdrakhmanova rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdrakhmanova efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdrakhmanova er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdrakhmanova er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abdrakhmanova. Dette skyldes, at efternavnet Abdrakhmanova ofte har gennemgået mutationer.

At afgøre om efternavnet Abdrakhmanova eller nogle af de efternavne, der ligner Abdrakhmanova, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abdrakhmanova blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abdrakhmanova med en fælles rod.

 1. Abdrakhmanov
 2. Abdurakhmanova
 3. Abdyrakhmanova
 4. Abdurakhmanov
 5. Abdyrakhmanov
 6. Abdurahmanova
 7. Abdrahmanov
 8. Abdramanova
 9. Abdurahmanov
 10. Abdramanov
 11. Abduramanova
 12. Abdraimova
 13. Abdrazakova
 14. Abdurakhimova
 15. Abdurahmonov
 16. Abdirahman
 17. Abdramane
 18. Abdurahman
 19. Abd-rahman
 20. Abdraimov
 21. Abderahmane
 22. Abderahman
 23. Abd rahman
 24. Abdrasulova
 25. Abdrazakov
 26. Abduraimova
 27. Abdurakhimov
 28. Abdyrazakova
 29. Abdarahmane
 30. Abdraman
 31. Abderrahman
 32. Abderrahmane
 33. Abderrahmani
 34. Abdourahman
 35. Abdurrahman
 36. Abdourahmane
 37. Abduraimov
 38. Abdurasulova
 39. Abdraeva
 40. Abdyrazakov