Efternavn AbdramanovAt vide mere om Abdramanov efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdramanov efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdramanov.

Abdramanov efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdramanov, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdramanov helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdramanov

Se kort over efternavn Abdramanov

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdramanov i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdramanov, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdramanov, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdramanov efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdramanov efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdramanov er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdramanov i verden

 1. Kasakhstan Kasakhstan (4571)
 2. Kirgisistan Kirgisistan (533)
 3. Usbekistan Usbekistan (76)
 4. Rusland Rusland (28)
 5. Bulgarien Bulgarien (3)
 6. Ukraine Ukraine (3)
 7. De Forenede Arabiske Emirater De Forenede Arabiske Emirater (2)
 8. Makedonien Makedonien (1)
 9. Thailand Thailand (1)
 10. USA USA (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdramanov rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdramanov efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdramanov er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdramanov er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abdramanov gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abdramanov, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abdramanov.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abdramanov, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abdramanov, som har en anden oprindelse og betydning.

 1. Abdrahmanov
 2. Abdramanova
 3. Abdrakhmanov
 4. Abdramane
 5. Abdurahmanov
 6. Abdrazakov
 7. Abdraman
 8. Abduramanova
 9. Abdrakhmanova
 10. Abdurakhmanov
 11. Abdyrakhmanov
 12. Abdraimov
 13. Abdurahmanova
 14. Abdrazakova
 15. Abdyrazakov
 16. Abdrasulov
 17. Abdurahmonov
 18. Abderemane
 19. Abderraman
 20. Abdirahman
 21. Abdurahman
 22. Abdurakhmanova
 23. Abdyrakhmanova
 24. Abd-rahman
 25. Abdouraman
 26. Abdraimova
 27. Abderahmane
 28. Abderahman
 29. Abd rahman
 30. Abdrasulova
 31. Abduraimov
 32. Abdurasulov
 33. Abdouramane
 34. Abdyrazakova
 35. Abdraev
 36. Abdarahmane
 37. Avduramani
 38. Abdurramani
 39. Abduramanovski
 40. Abderrahman