Efternavn AbdurasulovaAt vide mere om Abdurasulova efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdurasulova efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdurasulova.

Abdurasulova efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdurasulova, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdurasulova helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdurasulova

Se kort over efternavn Abdurasulova

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdurasulova i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdurasulova, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdurasulova, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdurasulova efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdurasulova efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdurasulova er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdurasulova i verden

 1. Usbekistan Usbekistan (13523)
 2. Kirgisistan Kirgisistan (1514)
 3. Tadsjikistan Tadsjikistan (415)
 4. Kasakhstan Kasakhstan (119)
 5. Rusland Rusland (86)
 6. Ukraine Ukraine (6)
 7. Turkmenistan Turkmenistan (4)
 8. Hviderusland Hviderusland (3)
 9. Sverige Sverige (2)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdurasulova rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdurasulova efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdurasulova er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdurasulova er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abdurasulova. Dette skyldes, at efternavnet Abdurasulova ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abdurasulova, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abdurasulova.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abdurasulova kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abdurasulova, være opstået, som vi kan konstatere.

 1. Abdrasulova
 2. Abdurasulov
 3. Abdrasulov
 4. Abduraimova
 5. Abduramanova
 6. Abdraimova
 7. Abdurahmanova
 8. Abduraimov
 9. Abdrazakova
 10. Abdurakhimova
 11. Abdyrazakova
 12. Abdramanova
 13. Abdurakhmanova
 14. Abdraimov
 15. Abdurahmanov
 16. Abdrazakov
 17. Abdurakhimov
 18. Abdraeva
 19. Abdyrazakov
 20. Abdramanov
 21. Abdurahmonov
 22. Abdrakhmanova
 23. Abdurahman
 24. Abdurakhmanov
 25. Abdyrakhmanova
 26. Abderson
 27. Abdraev
 28. Abdirashid
 29. Abd rabo
 30. Abdrahmanov
 31. Abdirov
 32. Abduramanovski
 33. Abdoral
 34. Abdirahman
 35. Abdourahman
 36. Abdrakhmanov
 37. Abdramane
 38. Abdur
 39. Abdurrahim
 40. Abdurrahman