Efternavn AbderrazzaqAt vide mere om Abderrazzaq efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abderrazzaq efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abderrazzaq.

Abderrazzaq efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abderrazzaq, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abderrazzaq helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abderrazzaq

Se kort over efternavn Abderrazzaq

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abderrazzaq i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abderrazzaq, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abderrazzaq, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abderrazzaq efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abderrazzaq efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abderrazzaq er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abderrazzaq i verden

 1. Marokko Marokko (239)
 2. USA USA (20)
 3. Canada Canada (1)
 4. Jordan Jordan (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abderrazzaq rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abderrazzaq efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abderrazzaq er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abderrazzaq er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abderrazzaq, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abderrazzaq, som har en anden oprindelse og betydning.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abderrazzaq kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abderrazzaq, være opstået, som vi kan konstatere.

 1. Abderrazzak
 2. Abderrazaq
 3. Abderrazak
 4. Abderazzak
 5. Abderrezzak
 6. Abderrahman
 7. Abderraman
 8. Abderrezak
 9. Abderrafia
 10. Abderrazek
 11. Abderazak
 12. Abderrazik
 13. Abderrayab
 14. Abderrahaman
 15. Abderrahim
 16. Abderrahmane
 17. Abderrahmani
 18. Abdurrahman
 19. Abderrahmen
 20. Abderraouf
 21. Abderrafie
 22. Abderrafik
 23. Abderahman
 24. Abderrahime
 25. Abderezak
 26. Abderzak
 27. Abderrahin
 28. Abderazek
 29. Abderrachid
 30. Abdirahman
 31. Abdourahman
 32. Abdurahman
 33. Abdurrahim
 34. Abd-rahman
 35. Abdouraman
 36. Abderahim
 37. Abderahmane
 38. Abd rahman
 39. Abdraeva
 40. Abdarrahmane