Efternavn AbderrazekAt vide mere om Abderrazek efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abderrazek efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abderrazek.

Abderrazek efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abderrazek, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abderrazek helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abderrazek

Se kort over efternavn Abderrazek

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abderrazek i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abderrazek, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abderrazek, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abderrazek efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abderrazek efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abderrazek er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abderrazek i verden

 1. Tunesien Tunesien (15)
 2. Algeriet Algeriet (4)
 3. Frankrig Frankrig (3)
 4. Sverige Sverige (3)
 5. Canada Canada (1)
 6. Egypten Egypten (1)
 7. Spanien Spanien (1)
 8. Israel Israel (1)
 9. Qatar Qatar (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abderrazek rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abderrazek efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abderrazek er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abderrazek er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abderrazek gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abderrazek. Dette skyldes, at efternavnet Abderrazek ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abderrazek, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abderrazek.

 1. Abderrazak
 2. Abderrazik
 3. Abderazek
 4. Abderrazzak
 5. Abderrafik
 6. Abderrezak
 7. Abderrazaq
 8. Abderazak
 9. Abderrahim
 10. Abderraman
 11. Abderrahmen
 12. Abderraouf
 13. Abderrafie
 14. Abderrazzaq
 15. Abderezak
 16. Abderazzak
 17. Abderrafia
 18. Abderzak
 19. Abderrahin
 20. Abderrayab
 21. Abderrezzak
 22. Abderemane
 23. Abderrahman
 24. Abdurrahim
 25. Abderahim
 26. Abderrahime
 27. Abdraev
 28. Abderrachid
 29. Abderrahaman
 30. Abderrahmane
 31. Abderrahmani
 32. Abdramane
 33. Abdurrahman
 34. Abedrabbo
 35. Abdouraman
 36. Abderahmane
 37. Abderahman
 38. Abdur-raheem
 39. Abdrazakov
 40. Abderson