Efternavn AbdarrahmaneAt vide mere om Abdarrahmane efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdarrahmane efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdarrahmane.

Abdarrahmane efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdarrahmane, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdarrahmane helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdarrahmane

Se kort over efternavn Abdarrahmane

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdarrahmane i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdarrahmane, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdarrahmane, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdarrahmane efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdarrahmane efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdarrahmane er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdarrahmane i verden

 1. Mauretanien Mauretanien (1029)
 2. Brasilien Brasilien (1)
 3. Algeriet Algeriet (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdarrahmane rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdarrahmane efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdarrahmane er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdarrahmane er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abdarrahmane gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abdarrahmane. Dette skyldes, at efternavnet Abdarrahmane ofte har gennemgået mutationer.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abdarrahmane, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abdarrahmane, som har en anden oprindelse og betydning.

 1. Abderrahmane
 2. Abdarahmane
 3. Abderrahman
 4. Abderrahmani
 5. Abdurrahman
 6. Abdourahmane
 7. Abderahmane
 8. Abderrahaman
 9. Abderraman
 10. Abdirahman
 11. Abdourahman
 12. Abdramane
 13. Abdurahman
 14. Abd-rahman
 15. Abdourahamane
 16. Abderrahmen
 17. Abderahman
 18. Abd rahman
 19. Abdouramane
 20. Avdurrahmani
 21. Abdurramani
 22. Abderemane
 23. Abdouraman
 24. Abderrahime
 25. Abderrahin
 26. Abdurahmanov
 27. Abdraman
 28. Abdrahmanov
 29. Abdur-rahkman
 30. Abderrahim
 31. Abderrazak
 32. Abderrazzak
 33. Abdrakhmanov
 34. Abdurakhmanov
 35. Abdurrahim
 36. Abdyrakhmanov
 37. Abderrafie
 38. Abderrazzaq
 39. Abderrafia
 40. Abderrazaq