Efternavn Abdur-rahkmanAt vide mere om Abdur-rahkman efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdur-rahkman efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdur-rahkman.

Abdur-rahkman efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdur-rahkman, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdur-rahkman helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdur-rahkman

Se kort over efternavn Abdur-rahkman

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdur-rahkman i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdur-rahkman, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdur-rahkman, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdur-rahkman efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdur-rahkman efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdur-rahkman er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdur-rahkman i verden

 1. USA USA (4)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdur-rahkman rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdur-rahkman efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdur-rahkman er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdur-rahkman er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abdur-rahkman. Dette skyldes, at efternavnet Abdur-rahkman ofte har gennemgået mutationer.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abdur-rahkman kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abdur-rahkman, være opstået, som vi kan konstatere.

At afgøre om efternavnet Abdur-rahkman eller nogle af de efternavne, der ligner Abdur-rahkman, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abdur-rahkman blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abdur-rahkman med en fælles rod.

 1. Abdurrahman
 2. Abderrahaman
 3. Abderrahman
 4. Abdurahman
 5. Abd-rahman
 6. Abderrahmane
 7. Abderrahmani
 8. Abderraman
 9. Abdirahman
 10. Abdourahman
 11. Abdurrahim
 12. Abderrahmen
 13. Abderahman
 14. Abd rahman
 15. Abdur-raheem
 16. Abdarrahmane
 17. Avdurrahmani
 18. Abdurramani
 19. Abderrahim
 20. Abdourahamane
 21. Abdouraman
 22. Abdourahmane
 23. Abderahmane
 24. Abderrahime
 25. Abderrahin
 26. Abdurahmanov
 27. Abdarahmane
 28. Abdraman
 29. Abderrazak
 30. Abderrazzak
 31. Abdramane
 32. Abdurakhmanov
 33. Abderahim
 34. Abderrazzaq
 35. Abderrafia
 36. Abderrazaq
 37. Abdurahmanova
 38. Abduraimov
 39. Abdurakhimov
 40. Abdouramane