Efternavn AbdelhabibAt vide mere om Abdelhabib efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdelhabib efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdelhabib.

Abdelhabib efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdelhabib, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdelhabib helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdelhabib

Se kort over efternavn Abdelhabib

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdelhabib i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdelhabib, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdelhabib, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdelhabib efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdelhabib efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdelhabib er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdelhabib i verden

 1. USA USA (2)
 2. Algeriet Algeriet (1)
 3. Frankrig Frankrig (1)
 4. Marokko Marokko (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdelhabib rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdelhabib efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdelhabib er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdelhabib er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abdelhabib, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abdelhabib.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abdelhabib, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abdelhabib, som har en anden oprindelse og betydning.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abdelhabib kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abdelhabib, være opstået, som vi kan konstatere.

At afgøre om efternavnet Abdelhabib eller nogle af de efternavne, der ligner Abdelhabib, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abdelhabib blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abdelhabib med en fælles rod.

 1. Abdelhadi
 2. Abdelhafid
 3. Abdelhakim
 4. Abdelhalim
 5. Abdelhamid
 6. Abdelnabi
 7. Abdelhai
 8. Abdelhanin
 9. Abdelkabir
 10. Abdelali
 11. Abdelatif
 12. Abdelaziz
 13. Abdelghani
 14. Abdelhady
 15. Abdelhak
 16. Abdelhay
 17. Abdeljaber
 18. Abdelkarim
 19. Abdellahi
 20. Abdellati
 21. Abdellatif
 22. Abdelmajid
 23. Abdelmalik
 24. Abdelrahim
 25. Abdelwahab
 26. Abdulhadi
 27. Abdulhakim
 28. Abdulhamid
 29. Abdulnabi
 30. Abdelgadir
 31. Abdel-hadi
 32. Abdelati
 33. Abdelkhalik
 34. Abdeljalil
 35. Abdelmayid
 36. Abdelkbir
 37. Abdellaziz
 38. Abdeluahid
 39. Abdelkebir
 40. Abdelwahid