Efternavn AbdalahbeebAt vide mere om Abdalahbeeb efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdalahbeeb efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdalahbeeb.

Abdalahbeeb efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdalahbeeb, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdalahbeeb helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdalahbeeb

Se kort over efternavn Abdalahbeeb

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdalahbeeb i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdalahbeeb, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdalahbeeb, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdalahbeeb efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdalahbeeb efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdalahbeeb er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdalahbeeb i verden

 1. Afghanistan Afghanistan (18023)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdalahbeeb rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdalahbeeb efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdalahbeeb er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdalahbeeb er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abdalahbeeb. Dette skyldes, at efternavnet Abdalahbeeb ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abdalahbeeb, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abdalahbeeb.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abdalahbeeb kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abdalahbeeb, være opstået, som vi kan konstatere.

 1. Abdalahe
 2. Abdalasmeea
 3. Abdalahi
 4. Abdulraheem
 5. Abdalah
 6. Abdalahmad
 7. Abdelazeem
 8. Abdulazeez
 9. Abdel raeeb
 10. Abdalwahab
 11. Abdala
 12. Abdallah
 13. Abdallahi
 14. Abdelah
 15. Abdeljaber
 16. Abdelkhalek
 17. Abdelwahab
 18. Abdul-azeez
 19. Abdul-hameed
 20. Abdulah
 21. Abdulahad
 22. Abdulahi
 23. Abdulkareem
 24. Abdul-raheem
 25. Abdelatef
 26. Abdelkhaleq
 27. Abdelhamed
 28. Abdelhabib
 29. Abdelazize
 30. Abdelwahed
 31. Abdul azeez
 32. Abdul hakeem
 33. Abdul raheem
 34. Abdul hameed
 35. Abdelhakem
 36. Abdeluahed
 37. Abdulmateen
 38. Abdalkarem
 39. Abdalaah
 40. Abdalat