Efternavn AbdalasmeeaAt vide mere om Abdalasmeea efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdalasmeea efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdalasmeea.

Abdalasmeea efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdalasmeea, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdalasmeea helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdalasmeea

Se kort over efternavn Abdalasmeea

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdalasmeea i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdalasmeea, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdalasmeea, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdalasmeea efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdalasmeea efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdalasmeea er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdalasmeea i verden

 1. Afghanistan Afghanistan (8025)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdalasmeea rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdalasmeea efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdalasmeea er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdalasmeea er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abdalasmeea gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abdalasmeea. Dette skyldes, at efternavnet Abdalasmeea ofte har gennemgået mutationer.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abdalasmeea kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abdalasmeea, være opstået, som vi kan konstatere.

 1. Abdalahbeeb
 2. Abdalahe
 3. Abdalahmad
 4. Abdelazeem
 5. Abdulaeva
 6. Abdulazeez
 7. Abdala
 8. Abdalahi
 9. Abdalla
 10. Abdelkamel
 11. Abdelsayed
 12. Abdul-azeez
 13. Abdul-hameed
 14. Abdulkareem
 15. Abdullayeva
 16. Abdulraheem
 17. Abdyldaeva
 18. Abdul-rasheed
 19. Abdalah
 20. Abdullaeva
 21. Abdelhassen
 22. Abdulloeva
 23. Abdelatef
 24. Abdulsayed
 25. Abdalmalak
 26. Abdelhamed
 27. Abdelasis
 28. Abdelazize
 29. Abdel sada
 30. Abdul azeez
 31. Abdul rasheed
 32. Abdul hameed
 33. Abdelbasset
 34. Abdulmateen
 35. Abdalkarem
 36. Abdalaah
 37. Abdalat
 38. Abdulaev
 39. Abduloeva
 40. Abdelhamza