Efternavn AbdallahiAt vide mere om Abdallahi efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdallahi efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdallahi.

Abdallahi efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdallahi, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdallahi helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdallahi

Se kort over efternavn Abdallahi

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdallahi i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdallahi, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdallahi, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdallahi efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdallahi efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdallahi er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdallahi i verden

 1. Mauretanien Mauretanien (11060)
 2. Somalia Somalia (441)
 3. Nigeria Nigeria (306)
 4. Djibouti Djibouti (150)
 5. Frankrig Frankrig (120)
 6. Algeriet Algeriet (118)
 7. Niger Niger (60)
 8. Spanien Spanien (24)
 9. USA USA (18)
 10. Egypten Egypten (4)
 11. Marokko Marokko (4)
 12. Mali Mali (4)
 13. Sverige Sverige (4)
 14. Burkina Faso Burkina Faso (3)
 15. Cameroun Cameroun (2)
 16. Syrien Syrien (1)
 17. Thailand Thailand (1)
 18. Uganda Uganda (1)
 19. Brasilien Brasilien (1)
 20. Canada Canada (1)
 21. Schweiz Schweiz (1)
 22. Elfenbenskysten Elfenbenskysten (1)
 23. Etiopien Etiopien (1)
 24. England England (1)
 25. Grækenland Grækenland (1)
 26. Guinea-Bissau Guinea-Bissau (1)
 27. Iran Iran (1)
 28. Kenya Kenya (1)
 29. Portugal Portugal (1)
 30. Saudi-Arabien Saudi-Arabien (1)
 31. Sudan Sudan (1)
 32. Senegal Senegal (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdallahi rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdallahi efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdallahi er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdallahi er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abdallahi. Dette skyldes, at efternavnet Abdallahi ofte har gennemgået mutationer.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abdallahi, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abdallahi, som har en anden oprindelse og betydning.

At afgøre om efternavnet Abdallahi eller nogle af de efternavne, der ligner Abdallahi, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abdallahi blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abdallahi med en fælles rod.

 1. Abdalahi
 2. Abdallah
 3. Abdellahi
 4. Abdillahi
 5. Abdollahi
 6. Abdullahi
 7. Abd-allah
 8. Abdalahe
 9. Abdalla
 10. Abdallaoui
 11. Abdellah
 12. Abdellati
 13. Abdillah
 14. Abdulahi
 15. Abdullah
 16. Abdullahu
 17. Abdollah
 18. Abdoulahi
 19. Abdalah
 20. Abduallah
 21. Abd allah
 22. Abdellali
 23. Abdalaah
 24. Abdoullahi
 25. Avdullahi
 26. Abdelahi
 27. Abdalnabi
 28. Abdeallah
 29. Abdellawi
 30. Abdala
 31. Abdali
 32. Abdelah
 33. Abdelali
 34. Abdelhadi
 35. Abdelilah
 36. Abdella
 37. Abdellaoui
 38. Abdellatif
 39. Abdelli
 40. Abdelnabi