Efternavn AbdalatAt vide mere om Abdalat efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdalat efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdalat.

Abdalat efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdalat, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdalat helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdalat

Se kort over efternavn Abdalat

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdalat i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdalat, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdalat, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdalat efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdalat efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdalat er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdalat i verden

 1. Jordan Jordan (3433)
 2. Bulgarien Bulgarien (1)
 3. Irak Irak (1)
 4. Kuwait Kuwait (1)
 5. Thailand Thailand (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdalat rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdalat efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdalat er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdalat er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abdalat gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abdalat. Dette skyldes, at efternavnet Abdalat ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abdalat, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abdalat.

At afgøre om efternavnet Abdalat eller nogle af de efternavne, der ligner Abdalat, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abdalat blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abdalat med en fælles rod.

 1. Abdala
 2. Abdalah
 3. Abdalahe
 4. Abdalahi
 5. Abdali
 6. Abdalla
 7. Abdallah
 8. Abdela
 9. Abdelah
 10. Abdola
 11. Abdula
 12. Abdulah
 13. Abdulai
 14. Abdaly
 15. Abdelati
 16. Abdall
 17. Abdal
 18. Abdalaah
 19. Abdila
 20. Avdala
 21. Abdulan
 22. Abadal
 23. Abadalalh
 24. Abatal
 25. Abd-allah
 26. Abdallahi
 27. Abdel
 28. Abdelaal
 29. Abdelali
 30. Abdelatif
 31. Abdelhak
 32. Abdelhay
 33. Abdella
 34. Abdellah
 35. Abdellati
 36. Abdelli
 37. Abdill
 38. Abdilla
 39. Abdillah
 40. Abdille