Efternavn AbdouramaneAt vide mere om Abdouramane efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdouramane efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdouramane.

Abdouramane efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdouramane, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdouramane helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdouramane

Se kort over efternavn Abdouramane

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdouramane i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdouramane, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdouramane, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdouramane efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdouramane efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdouramane er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdouramane i verden

 1. Niger Niger (5374)
 2. Cameroun Cameroun (4458)
 3. Burkina Faso Burkina Faso (2513)
 4. Tchad Tchad (867)
 5. Benin Benin (666)
 6. Elfenbenskysten Elfenbenskysten (91)
 7. Frankrig Frankrig (10)
 8. England England (9)
 9. Mauritius Mauritius (5)
 10. USA USA (5)
 11. Belgien Belgien (1)
 12. Canada Canada (1)
 13. Den Centralafrikanske Republik Den Centralafrikanske Republik (1)
 14. Kina Kina (1)
 15. Tyskland Tyskland (1)
 16. Ghana Ghana (1)
 17. Mali Mali (1)
 18. Senegal Senegal (1)
 19. Thailand Thailand (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdouramane rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdouramane efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdouramane er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdouramane er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abdouramane gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abdouramane. Dette skyldes, at efternavnet Abdouramane ofte har gennemgået mutationer.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abdouramane, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abdouramane, som har en anden oprindelse og betydning.

At afgøre om efternavnet Abdouramane eller nogle af de efternavne, der ligner Abdouramane, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abdouramane blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abdouramane med en fælles rod.

 1. Abdouraman
 2. Abdourahmane
 3. Abdourahman
 4. Abdramane
 5. Abdourahamane
 6. Abderemane
 7. Abderrahmane
 8. Abderraman
 9. Abdurahman
 10. Abderahmane
 11. Abdarahmane
 12. Abdarrahmane
 13. Abdraman
 14. Avduramani
 15. Abdurramani
 16. Abderrahman
 17. Abderrahmani
 18. Abdirahman
 19. Abdurrahman
 20. Abd-rahman
 21. Abderahman
 22. Abd rahman
 23. Abdurahmanov
 24. Abdramanov
 25. Abduramanova
 26. Abderrahaman
 27. Abderrazak
 28. Abdurakhmanov
 29. Abderrahmen
 30. Abderrafie
 31. Abderrahime
 32. Abderrazaq
 33. Abderrahin
 34. Abderazak
 35. Abdurahmanova
 36. Abduraimov
 37. Abduraimova
 38. Abdrahmanov
 39. Abdramanova
 40. Avdurrahmani