Efternavn AbaderAt vide mere om Abader efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abader efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abader.

Abader efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abader, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abader helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abader

Se kort over efternavn Abader

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abader i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abader, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abader, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abader efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abader efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abader er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abader i verden

 1. Egypten Egypten (549)
 2. Sydafrika Sydafrika (501)
 3. Etiopien Etiopien (49)
 4. Irak Irak (21)
 5. USA USA (18)
 6. Canada Canada (16)
 7. Belgien Belgien (13)
 8. Australien Australien (10)
 9. England England (8)
 10. Nigeria Nigeria (7)
 11. Thailand Thailand (5)
 12. De Forenede Arabiske Emirater De Forenede Arabiske Emirater (2)
 13. Tyskland Tyskland (2)
 14. Sverige Sverige (2)
 15. Frankrig Frankrig (1)
 16. Wales Wales (1)
 17. Grækenland Grækenland (1)
 18. Indien Indien (1)
 19. Kuwait Kuwait (1)
 20. Marokko Marokko (1)
 21. Malaysia Malaysia (1)
 22. Nederlandene Nederlandene (1)
 23. Sydsudan Sydsudan (1)
 24. Yemen Yemen (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abader rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abader efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abader er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abader er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abader gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abader, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abader.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abader, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abader, som har en anden oprindelse og betydning.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abader kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abader, være opstået, som vi kan konstatere.

 1. Abadir
 2. Abadier
 3. Abdur
 4. Abidar
 5. Abbadir
 6. Abdorf
 7. Apter
 8. Avatar
 9. Abidri
 10. Abietar
 11. Avetar
 12. Abderzak
 13. Avtar
 14. Abderson
 15. Abu tir
 16. Abdraev
 17. Abu taher
 18. Abdirov
 19. Abedrop
 20. Abderhim
 21. Abatorab
 22. Apetor
 23. Aboudrar
 24. Abdoral
 25. Apetrei
 26. Apetri
 27. Apthorp
 28. Aubeterre
 29. Aufderhar
 30. Abderahim
 31. Abderezak
 32. Abderazak
 33. Abthorpe
 34. Abdraeva
 35. Abu tair
 36. Abd rabo
 37. Abdraman
 38. Apoderada
 39. Apoderado
 40. Apitara