Efternavn AbdalnabiAt vide mere om Abdalnabi efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdalnabi efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdalnabi.

Abdalnabi efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdalnabi, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdalnabi helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdalnabi

Se kort over efternavn Abdalnabi

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdalnabi i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdalnabi, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdalnabi, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdalnabi efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdalnabi efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdalnabi er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdalnabi i verden

 1. Saudi-Arabien Saudi-Arabien (239)
 2. Egypten Egypten (153)
 3. USA USA (10)
 4. Sudan Sudan (9)
 5. Jordan Jordan (2)
 6. De Forenede Arabiske Emirater De Forenede Arabiske Emirater (1)
 7. Tyskland Tyskland (1)
 8. Frankrig Frankrig (1)
 9. England England (1)
 10. Irak Irak (1)
 11. Libyen Libyen (1)
 12. Norge Norge (1)
 13. Tchad Tchad (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdalnabi rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdalnabi efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdalnabi er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdalnabi er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abdalnabi gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abdalnabi, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abdalnabi, som har en anden oprindelse og betydning.

At afgøre om efternavnet Abdalnabi eller nogle af de efternavne, der ligner Abdalnabi, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abdalnabi blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abdalnabi med en fælles rod.

 1. Abdelnabi
 2. Abdulnabi
 3. Abdalahi
 4. Abdallahi
 5. Abdel nabi
 6. Abdelnebi
 7. Abdala
 8. Abdalahe
 9. Abdali
 10. Abdalla
 11. Abdallah
 12. Abdallaoui
 13. Abdelali
 14. Abdelhadi
 15. Abdellahi
 16. Abdellati
 17. Abdillahi
 18. Abdollahi
 19. Abdulahi
 20. Abdulai
 21. Abdulhadi
 22. Abdullahi
 23. Abdulrab
 24. Abdalah
 25. Abdelati
 26. Abdelhai
 27. Abdelgani
 28. Abdelhabib
 29. Abdelbaki
 30. Abdelaati
 31. Abdelaali
 32. Abdelkabir
 33. Abdellali
 34. Abdul-ali
 35. Abdalaah
 36. Abdalat
 37. Abdelahi
 38. Abdelbari
 39. Abdellawi
 40. Abdulbaki