Efternavn AbdeliAt vide mere om Abdeli efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdeli efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdeli.

Abdeli efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdeli, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdeli helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdeli

Se kort over efternavn Abdeli

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdeli i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdeli, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdeli, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdeli efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdeli efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdeli er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdeli i verden

 1. Algeriet Algeriet (4069)
 2. Frankrig Frankrig (54)
 3. Kasakhstan Kasakhstan (32)
 4. Canada Canada (9)
 5. Tunesien Tunesien (7)
 6. Tyskland Tyskland (5)
 7. Bulgarien Bulgarien (4)
 8. Libyen Libyen (4)
 9. Marokko Marokko (4)
 10. USA USA (4)
 11. De Forenede Arabiske Emirater De Forenede Arabiske Emirater (2)
 12. Finland Finland (1)
 13. Indien Indien (1)
 14. Iran Iran (1)
 15. Island Island (1)
 16. Italien Italien (1)
 17. Libanon Libanon (1)
 18. Mauretanien Mauretanien (1)
 19. Nederlandene Nederlandene (1)
 20. Sverige Sverige (1)
 21. Tyrkiet Tyrkiet (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdeli rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdeli efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdeli er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdeli er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abdeli gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

At afgøre om efternavnet Abdeli eller nogle af de efternavne, der ligner Abdeli, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abdeli blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abdeli med en fælles rod.

 1. Abdali
 2. Abdel
 3. Abdela
 4. Abdelli
 5. Abdoli
 6. Abdyli
 7. Abduli
 8. Abdala
 9. Abdelah
 10. Abdelali
 11. Abdella
 12. Abdill
 13. Abdola
 14. Abdul
 15. Abdula
 16. Abdulai
 17. Avdyli
 18. Abdaly
 19. Abdelati
 20. Abdiel
 21. Abdelhai
 22. Abdeltif
 23. Abdil
 24. Abdall
 25. Abdal
 26. Abidali
 27. Abdelahi
 28. Abdule
 29. Abdile
 30. Avduli
 31. Abdila
 32. Abdol
 33. Abdull
 34. Abd el
 35. Abidelli
 36. Abadal
 37. Abatelli
 38. Abdalahi
 39. Abdalla
 40. Abdelaal