Efternavn Abdel moneimAt vide mere om Abdel moneim efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdel moneim efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdel moneim.

Abdel moneim efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdel moneim, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdel moneim helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdel moneim

Se kort over efternavn Abdel moneim

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdel moneim i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdel moneim, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdel moneim, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdel moneim efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdel moneim efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdel moneim er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdel moneim i verden

 1. Egypten Egypten (34779)
 2. Irak Irak (8882)
 3. Yemen Yemen (2839)
 4. Kuwait Kuwait (405)
 5. De Forenede Arabiske Emirater De Forenede Arabiske Emirater (334)
 6. Palæstinensisk område Palæstinensisk område (173)
 7. Syrien Syrien (69)
 8. Tunesien Tunesien (4)
 9. Oman Oman (2)
 10. Canada Canada (1)
 11. Spanien Spanien (1)
 12. Libanon Libanon (1)
 13. Sverige Sverige (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdel moneim rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdel moneim efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdel moneim er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdel moneim er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abdel moneim. Dette skyldes, at efternavnet Abdel moneim ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abdel moneim, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abdel moneim.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abdel moneim, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abdel moneim, som har en anden oprindelse og betydning.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abdel moneim kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abdel moneim, være opstået, som vi kan konstatere.

 1. Abdelmonaim
 2. Abdelmonim
 3. Abdelmounim
 4. Abdelmounaim
 5. Abdulmunem
 6. Abdelmoghit
 7. Abdel dayem
 8. Abdel halim
 9. Abdel rahim
 10. Abdel mahdi
 11. Abdelghani
 12. Abdelhakim
 13. Abdelhalim
 14. Abdelkarim
 15. Abdelkazem
 16. Abdelkerim
 17. Abdelkrim
 18. Abdellaoui
 19. Abdellouli
 20. Abdelmajid
 21. Abdelmalek
 22. Abdelmalik
 23. Abdelmalki
 24. Abdelmanje
 25. Abdelmessih
 26. Abdelmoula
 27. Abdelmoumen
 28. Abdelmoumni
 29. Abdelrahim
 30. Abdelhossein
 31. Abdelmoughit
 32. Abdelmadjid
 33. Abdelmayid
 34. Abdelgani
 35. Abdelhanin
 36. Abd el azim
 37. Abdeladim
 38. Abdelmjid
 39. Abdelakrim
 40. Abdul majid