Efternavn AbdelmassihAt vide mere om Abdelmassih efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdelmassih efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdelmassih.

Abdelmassih efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdelmassih, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdelmassih helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdelmassih

Se kort over efternavn Abdelmassih

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdelmassih i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdelmassih, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdelmassih, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdelmassih efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdelmassih efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdelmassih er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdelmassih i verden

 1. Egypten Egypten (305)
 2. USA USA (47)
 3. Frankrig Frankrig (23)
 4. Sverige Sverige (18)
 5. Brasilien Brasilien (12)
 6. England England (12)
 7. Canada Canada (9)
 8. Australien Australien (5)
 9. Saudi-Arabien Saudi-Arabien (4)
 10. De Forenede Arabiske Emirater De Forenede Arabiske Emirater (2)
 11. Belgien Belgien (2)
 12. Libanon Libanon (1)
 13. Mexico Mexico (1)
 14. Polen Polen (1)
 15. Qatar Qatar (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdelmassih rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdelmassih efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdelmassih er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdelmassih er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abdelmassih gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

At afgøre om efternavnet Abdelmassih eller nogle af de efternavne, der ligner Abdelmassih, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abdelmassih blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abdelmassih med en fælles rod.

 1. Abdelmessih
 2. Abdelmajid
 3. Abdelmalik
 4. Abdelmalki
 5. Abdelhassen
 6. Abdelmadjid
 7. Abdelmayid
 8. Abdelasis
 9. Abdelbasset
 10. Abdelmagid
 11. Abdelmadjit
 12. Abdulmesih
 13. Abdelah
 14. Abdelali
 15. Abdelatif
 16. Abdelaziz
 17. Abdelfatah
 18. Abdelfattah
 19. Abdelhadi
 20. Abdelhafid
 21. Abdelhakim
 22. Abdelhalim
 23. Abdelhamid
 24. Abdelkarim
 25. Abdellah
 26. Abdellahi
 27. Abdellaoui
 28. Abdellati
 29. Abdellatif
 30. Abdelmalak
 31. Abdelmalek
 32. Abdelmanje
 33. Abdelnabi
 34. Abdelrahim
 35. Abdulmalik
 36. Abdelgadir
 37. Abdelhossein
 38. Abdelati
 39. Abdeljalil
 40. Abdelhai