Efternavn AbadjianAt vide mere om Abadjian efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abadjian efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abadjian.

Abadjian efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abadjian, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abadjian helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abadjian

Se kort over efternavn Abadjian

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abadjian i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abadjian, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abadjian, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abadjian efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abadjian efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abadjian er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abadjian i verden

 1. USA USA (157)
 2. Argentina Argentina (40)
 3. Frankrig Frankrig (38)
 4. Canada Canada (25)
 5. Italien Italien (13)
 6. England England (11)
 7. Burkina Faso Burkina Faso (10)
 8. Belgien Belgien (9)
 9. Libanon Libanon (7)
 10. Østrig Østrig (3)
 11. Hong Kong Hong Kong (2)
 12. Mexico Mexico (2)
 13. Rusland Rusland (2)
 14. Syrien Syrien (2)
 15. Australien Australien (1)
 16. Brasilien Brasilien (1)
 17. Tyskland Tyskland (1)
 18. Georgien Georgien (1)
 19. Makedonien Makedonien (1)
 20. Macao Macao (1)
 21. Sverige Sverige (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abadjian rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abadjian efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abadjian er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abadjian er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abadjian, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abadjian.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abadjian, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abadjian, som har en anden oprindelse og betydning.

 1. Abadias
 2. Abidjan
 3. Abdias
 4. Abdiaj
 5. Abades
 6. Abadez
 7. Abdis
 8. Avedikian
 9. Avedisian
 10. Abudas
 11. Abdić
 12. Abdiji
 13. Abatcha
 14. Avdiaj
 15. Abatucci
 16. Abbadessa
 17. Abdeslam
 18. Abdous
 19. Abdus
 20. Abitz
 21. Aboitiz
 22. Apodaca
 23. Apodaka
 24. Avdic
 25. Avedissian
 26. Avetisian
 27. Abadgoitia
 28. Abdk
 29. Avdić
 30. Abdisalan
 31. Avdija
 32. Avdijaj
 33. Avdiji
 34. Abdiaziz
 35. Abu daqah
 36. Abd ghani
 37. Abdagic
 38. Abdes
 39. Afatchao
 40. Abudoj