Efternavn Abd al-muttalibAt vide mere om Abd al-muttalib efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abd al-muttalib efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abd al-muttalib.

Abd al-muttalib efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abd al-muttalib, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abd al-muttalib helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abd al-muttalib

Se kort over efternavn Abd al-muttalib

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abd al-muttalib i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abd al-muttalib, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abd al-muttalib, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abd al-muttalib efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abd al-muttalib efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abd al-muttalib er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abd al-muttalib i verden

 1. Afghanistan Afghanistan (15)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abd al-muttalib rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abd al-muttalib efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abd al-muttalib er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abd al-muttalib er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abd al-muttalib. Dette skyldes, at efternavnet Abd al-muttalib ofte har gennemgået mutationer.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abd al-muttalib, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abd al-muttalib, som har en anden oprindelse og betydning.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abd al-muttalib kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abd al-muttalib, være opstået, som vi kan konstatere.

 1. Abdelmoutalib
 2. Abd al malik
 3. Abd al-manan
 4. Abd al-hadi
 5. Abd al-qadir
 6. Abdel-sattar
 7. Abdelmalik
 8. Abdul-jalil
 9. Abdul-khaliq
 10. Abdul-majid
 11. Abdul-sattar
 12. Abdulmalik
 13. Abdalmalak
 14. Abdul-ali
 15. Abdul malik
 16. Abutalib
 17. Abdul-malak
 18. Abd-el-aziz
 19. Abdalahi
 20. Abdallahi
 21. Abdel-salam
 22. Abdelali
 23. Abdelfattah
 24. Abdelhalim
 25. Abdellouli
 26. Abdelmajid
 27. Abdelmalak
 28. Abdelmalek
 29. Abdelmalki
 30. Abdelouahab
 31. Abdul-amir
 32. Abdul-aziz
 33. Abdul-baqi
 34. Abdul-basir
 35. Abdul-ghani
 36. Abdul-hadi
 37. Abdul-hakim
 38. Abdul-hamid
 39. Abdul-karim
 40. Abdul-qadir