Efternavn AbdourahamaneAt vide mere om Abdourahamane efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdourahamane efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdourahamane.

Abdourahamane efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdourahamane, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdourahamane helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdourahamane

Se kort over efternavn Abdourahamane

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdourahamane i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdourahamane, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdourahamane, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdourahamane efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdourahamane efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdourahamane er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdourahamane i verden

 1. Niger Niger (30842)
 2. Mali Mali (323)
 3. Benin Benin (184)
 4. Cameroun Cameroun (164)
 5. Frankrig Frankrig (38)
 6. Burkina Faso Burkina Faso (34)
 7. Elfenbenskysten Elfenbenskysten (19)
 8. USA USA (11)
 9. Comorerne Comorerne (9)
 10. Tchad Tchad (4)
 11. Canada Canada (2)
 12. Belgien Belgien (1)
 13. Brasilien Brasilien (1)
 14. Den Centralafrikanske Republik Den Centralafrikanske Republik (1)
 15. Kina Kina (1)
 16. Tyskland Tyskland (1)
 17. England England (1)
 18. Guinea Guinea (1)
 19. Mauretanien Mauretanien (1)
 20. Nigeria Nigeria (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdourahamane rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdourahamane efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdourahamane er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdourahamane er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abdourahamane gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abdourahamane, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abdourahamane, som har en anden oprindelse og betydning.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abdourahamane kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abdourahamane, være opstået, som vi kan konstatere.

 1. Abdourahmane
 2. Abdourahman
 3. Abdouramane
 4. Abderrahaman
 5. Abderrahmane
 6. Abdurahman
 7. Abdouraman
 8. Abderahmane
 9. Abdarahmane
 10. Abdarrahmane
 11. Abderrahman
 12. Abderrahmani
 13. Abdirahman
 14. Abdramane
 15. Abdurrahman
 16. Abd-rahman
 17. Abderahman
 18. Abd rahman
 19. Abdurahmanov
 20. Abdurramani
 21. Abderemane
 22. Abderraman
 23. Abdurakhmanov
 24. Abderrahmen
 25. Abderrahime
 26. Abdurahmanova
 27. Abdraman
 28. Abdrahmanov
 29. Abdur-rahkman
 30. Avdurrahmani
 31. Avduramani
 32. Abdurahmonov
 33. Abderrahim
 34. Abdrakhmanov
 35. Abdurakhmanova
 36. Abdurrahim
 37. Abdyrakhmanov
 38. Abderahim
 39. Abderrahin
 40. Abduraimov