Efternavn AbdinasirAt vide mere om Abdinasir efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdinasir efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdinasir.

Abdinasir efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdinasir, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdinasir helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdinasir

Se kort over efternavn Abdinasir

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdinasir i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdinasir, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdinasir, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdinasir efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdinasir efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdinasir er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdinasir i verden

 1. Somalia Somalia (11371)
 2. Kenya Kenya (5377)
 3. Etiopien Etiopien (1771)
 4. Kirgisistan Kirgisistan (41)
 5. England England (16)
 6. USA USA (14)
 7. Kasakhstan Kasakhstan (9)
 8. Sverige Sverige (8)
 9. Qatar Qatar (6)
 10. Canada Canada (4)
 11. Uganda Uganda (3)
 12. Sydafrika Sydafrika (3)
 13. Australien Australien (1)
 14. Hviderusland Hviderusland (1)
 15. Djibouti Djibouti (1)
 16. Finland Finland (1)
 17. Frankrig Frankrig (1)
 18. Norge Norge (1)
 19. Oman Oman (1)
 20. Rusland Rusland (1)
 21. Sydsudan Sydsudan (1)
 22. Tanzania Tanzania (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdinasir rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdinasir efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdinasir er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdinasir er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abdinasir gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abdinasir, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abdinasir, som har en anden oprindelse og betydning.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abdinasir kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abdinasir, være opstået, som vi kan konstatere.

At afgøre om efternavnet Abdinasir eller nogle af de efternavne, der ligner Abdinasir, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abdinasir blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abdinasir med en fælles rod.

 1. Abdenaji
 2. Abdennaser
 3. Abdenasser
 4. Abdenacer
 5. Abdenabi
 6. Abdinoor
 7. Abadinas
 8. Abdena
 9. Abdenbi
 10. Abdennour
 11. Abdin
 12. Abdinga
 13. Abd-hamid
 14. Abdenour
 15. Abdona
 16. Abdennassar
 17. Abdennacer
 18. Abdennaim
 19. Abdennabi
 20. Abd hamid
 21. Abdennasser
 22. Abdennaji
 23. Abdenur
 24. Abdinov
 25. Abdinova
 26. Abedini
 27. Abedinaj
 28. Abdenebi
 29. Abdine
 30. Abdmajid
 31. Abdanur
 32. Abadiano
 33. Abadin
 34. Abden
 35. Abdenbaoui
 36. Abdennebi
 37. Abdon
 38. Abdouni
 39. Abedin
 40. Abidin