Efternavn AbadenAt vide mere om Abaden efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abaden efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abaden.

Abaden efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abaden, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abaden helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abaden

Se kort over efternavn Abaden

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abaden i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abaden, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abaden, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abaden efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abaden efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abaden er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abaden i verden

 1. Bangladesh Bangladesh (361)
 2. Indien Indien (24)
 3. Pakistan Pakistan (2)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abaden rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abaden efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abaden er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abaden er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abaden gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abaden. Dette skyldes, at efternavnet Abaden ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abaden, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abaden.

 1. Abadin
 2. Abden
 3. Abuden
 4. Abiden
 5. Abadam
 6. Abdeen
 7. Abdena
 8. Abdin
 9. Abdon
 10. Abedin
 11. Abidin
 12. Abdan
 13. Abadiano
 14. Abdenbi
 15. Abdoun
 16. Abidine
 17. Abiodun
 18. Abutin
 19. Apadam
 20. Avadani
 21. Avedon
 22. Abdona
 23. Aputen
 24. Abitan
 25. Abdenur
 26. Abadonio
 27. Abbedin
 28. Abedini
 29. Abtan
 30. Abdony
 31. Abdane
 32. Abtin
 33. Abdine
 34. Abatini
 35. Abadinas
 36. Abutan
 37. Abdom
 38. Abdinga
 39. Abdoune
 40. Abdouni