Efternavn AbdinoorAt vide mere om Abdinoor efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdinoor efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdinoor.

Abdinoor efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdinoor, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdinoor helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdinoor

Se kort over efternavn Abdinoor

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdinoor i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdinoor, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdinoor, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdinoor efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdinoor efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdinoor er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdinoor i verden

 1. Somalia Somalia (9901)
 2. Kenya Kenya (6267)
 3. USA USA (131)
 4. Etiopien Etiopien (25)
 5. England England (15)
 6. Tanzania Tanzania (9)
 7. Sverige Sverige (3)
 8. Australien Australien (2)
 9. Indonesien Indonesien (2)
 10. Norge Norge (2)
 11. Brasilien Brasilien (1)
 12. Canada Canada (1)
 13. Rusland Rusland (1)
 14. Thailand Thailand (1)
 15. Tyrkiet Tyrkiet (1)
 16. Uganda Uganda (1)
 17. Sydafrika Sydafrika (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdinoor rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdinoor efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdinoor er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdinoor er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abdinoor. Dette skyldes, at efternavnet Abdinoor ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abdinoor, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abdinoor.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abdinoor kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abdinoor, være opstået, som vi kan konstatere.

 1. Abdenour
 2. Abdinov
 3. Abdinova
 4. Abdennour
 5. Abdin
 6. Abdinasir
 7. Abdinga
 8. Abdenur
 9. Abdine
 10. Abdanur
 11. Abadiano
 12. Abadin
 13. Abden
 14. Abdena
 15. Abdenbi
 16. Abdon
 17. Abdoun
 18. Abedin
 19. Abidin
 20. Abidine
 21. Abdona
 22. Abdenaji
 23. Abdenacer
 24. Abdenabi
 25. Abadonio
 26. Abedini
 27. Abdan
 28. Abedinaj
 29. Abdony
 30. Abdane
 31. Abtin
 32. Abdenebi
 33. Abadinas
 34. Abdom
 35. Abaden
 36. Abdeen
 37. Abdenbaoui
 38. Abdennebi
 39. Abdoune
 40. Abdouni