Efternavn AbdanurAt vide mere om Abdanur efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdanur efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdanur.

Abdanur efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdanur, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdanur helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdanur

Se kort over efternavn Abdanur

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdanur i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdanur, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdanur, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdanur efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdanur efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdanur er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdanur i verden

 1. Brasilien Brasilien (99)
 2. Afghanistan Afghanistan (50)
 3. Tyskland Tyskland (5)
 4. Indonesien Indonesien (1)
 5. Sverige Sverige (1)
 6. USA USA (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdanur rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdanur efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdanur er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdanur er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

At afgøre om efternavnet Abdanur eller nogle af de efternavne, der ligner Abdanur, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abdanur blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abdanur med en fælles rod.

 1. Abdenur
 2. Abdenour
 3. Abdan
 4. Abdane
 5. Abden
 6. Abdena
 7. Abdenbi
 8. Abdennour
 9. Abdin
 10. Abdinga
 11. Abdon
 12. Abdoun
 13. Abdona
 14. Abdinov
 15. Abdinoor
 16. Abtan
 17. Abdony
 18. Abdine
 19. Abedanck
 20. Abadam
 21. Abaden
 22. Abadiano
 23. Abadin
 24. Abdeen
 25. Abdinasir
 26. Abdoune
 27. Abdouni
 28. Abedin
 29. Abidin
 30. Abidine
 31. Abiodun
 32. Aftanas
 33. Avadanei
 34. Avadani
 35. Abdenaji
 36. Abdenacer
 37. Abdenabi
 38. Abitan
 39. Abadonio
 40. Abuden