Efternavn AbdenourAt vide mere om Abdenour efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdenour efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdenour.

Abdenour efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdenour, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdenour helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdenour

Se kort over efternavn Abdenour

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdenour i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdenour, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdenour, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdenour efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdenour efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdenour er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdenour i verden

 1. Algeriet Algeriet (2333)
 2. Marokko Marokko (170)
 3. USA USA (114)
 4. Venezuela Venezuela (11)
 5. Brasilien Brasilien (9)
 6. Canada Canada (6)
 7. Qatar Qatar (6)
 8. Frankrig Frankrig (4)
 9. Belgien Belgien (2)
 10. Schweiz Schweiz (1)
 11. Tyskland Tyskland (1)
 12. Ecuador Ecuador (1)
 13. England England (1)
 14. Monaco Monaco (1)
 15. Rusland Rusland (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdenour rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdenour efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdenour er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdenour er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abdenour gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abdenour. Dette skyldes, at efternavnet Abdenour ofte har gennemgået mutationer.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abdenour kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abdenour, være opstået, som vi kan konstatere.

At afgøre om efternavnet Abdenour eller nogle af de efternavne, der ligner Abdenour, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abdenour blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abdenour med en fælles rod.

 1. Abdennour
 2. Abdenur
 3. Abdinoor
 4. Abdanur
 5. Abden
 6. Abdena
 7. Abdenbaoui
 8. Abdenbi
 9. Abdoun
 10. Abdenaji
 11. Abdenacer
 12. Abdenabi
 13. Abdinov
 14. Abdinova
 15. Abdenebi
 16. Abaden
 17. Abdeen
 18. Abdennebi
 19. Abdin
 20. Abdinasir
 21. Abdinga
 22. Abdon
 23. Abdoune
 24. Abdouni
 25. Abdona
 26. Abdennacer
 27. Abdennaser
 28. Abdenasser
 29. Abdennaim
 30. Abdennaceur
 31. Abdennabi
 32. Abdennaji
 33. Abuden
 34. Abiodoun
 35. Abdan
 36. Abdony
 37. Abdane
 38. Abdine
 39. Abiden
 40. Abdom