Efternavn AbadinasAt vide mere om Abadinas efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abadinas efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abadinas.

Abadinas efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abadinas, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abadinas helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abadinas

Se kort over efternavn Abadinas

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abadinas i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abadinas, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abadinas, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abadinas efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abadinas efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abadinas er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abadinas i verden

 1. Filippinerne Filippinerne (1310)
 2. USA USA (11)
 3. Malaysia Malaysia (1)
 4. Sverige Sverige (1)
 5. Singapore Singapore (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abadinas rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abadinas efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abadinas er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abadinas er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abadinas, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abadinas.

At afgøre om efternavnet Abadinas eller nogle af de efternavne, der ligner Abadinas, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abadinas blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abadinas med en fælles rod.

 1. Abadin
 2. Abedinaj
 3. Abadam
 4. Abaden
 5. Abadiano
 6. Abdena
 7. Abdin
 8. Abdinasir
 9. Abdinga
 10. Abedin
 11. Abidin
 12. Abidine
 13. Abdona
 14. Abadonio
 15. Abdinov
 16. Abedini
 17. Abdine
 18. Abatini
 19. Abden
 20. Abdenbi
 21. Abdon
 22. Abutin
 23. Aftanas
 24. Apadam
 25. Avadanei
 26. Avadani
 27. Avedian
 28. Abdenaji
 29. Abdenabi
 30. Abitan
 31. Abdenur
 32. Abetini
 33. Abuden
 34. Abdinova
 35. Abeidna
 36. Abbedin
 37. Abdinoor
 38. Apadinuwe
 39. Apadinauwe
 40. Abdan