Efternavn AbdinovaAt vide mere om Abdinova efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdinova efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdinova.

Abdinova efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdinova, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdinova helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdinova

Se kort over efternavn Abdinova

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdinova i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdinova, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdinova, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdinova efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdinova efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdinova er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdinova i verden

 1. Aserbajdsjan Aserbajdsjan (1276)
 2. Kasakhstan Kasakhstan (264)
 3. Rusland Rusland (150)
 4. Usbekistan Usbekistan (33)
 5. Kirgisistan Kirgisistan (20)
 6. Makedonien Makedonien (14)
 7. Østrig Østrig (1)
 8. Bulgarien Bulgarien (1)
 9. Hviderusland Hviderusland (1)
 10. Moldova Moldova (1)
 11. USA USA (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdinova rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdinova efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdinova er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdinova er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abdinova gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abdinova, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abdinova.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abdinova, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abdinova, som har en anden oprindelse og betydning.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abdinova kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abdinova, være opstået, som vi kan konstatere.

At afgøre om efternavnet Abdinova eller nogle af de efternavne, der ligner Abdinova, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abdinova blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abdinova med en fælles rod.

 1. Abdinov
 2. Abdinga
 3. Abdinoor
 4. Abdena
 5. Abdin
 6. Abdenour
 7. Abdona
 8. Abdine
 9. Abadiano
 10. Abadin
 11. Abden
 12. Abdenbi
 13. Abdennour
 14. Abdinasir
 15. Abdon
 16. Abdoun
 17. Abedin
 18. Abidin
 19. Abidine
 20. Abdenaji
 21. Abdenabi
 22. Abdenur
 23. Abeidna
 24. Abedini
 25. Abdan
 26. Abedinaj
 27. Abdony
 28. Abdane
 29. Abtin
 30. Abdenebi
 31. Abadinas
 32. Abdanur
 33. Abdom
 34. Abaden
 35. Abdeen
 36. Abdenbaoui
 37. Abdennebi
 38. Abdoune
 39. Abdouni
 40. Abiodun