Efternavn AbdenajiAt vide mere om Abdenaji efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdenaji efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdenaji.

Abdenaji efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdenaji, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdenaji helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdenaji

Se kort over efternavn Abdenaji

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdenaji i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdenaji, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdenaji, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdenaji efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdenaji efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdenaji er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdenaji i verden

 1. England England (1)
 2. Marokko Marokko (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdenaji rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdenaji efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdenaji er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdenaji er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abdenaji, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abdenaji, som har en anden oprindelse og betydning.

 1. Abdenabi
 2. Abdennaji
 3. Abdena
 4. Abdenbi
 5. Abdennabi
 6. Abdenebi
 7. Abden
 8. Abdenbaoui
 9. Abdennebi
 10. Abdinasir
 11. Abdenour
 12. Abdona
 13. Abdennaim
 14. Abdenacer
 15. Abdenur
 16. Abedinaj
 17. Abdmajid
 18. Abaden
 19. Abdeen
 20. Abdennour
 21. Abdin
 22. Abdinga
 23. Abdon
 24. Abdouni
 25. Abd-hamid
 26. Abdennacer
 27. Abdennaser
 28. Abdenasser
 29. Abd hamid
 30. Abetini
 31. Abuden
 32. Abdinov
 33. Abdinova
 34. Abedini
 35. Abdinoor
 36. Abdan
 37. Abdony
 38. Abdane
 39. Abdine
 40. Abadinas