Efternavn AbdenbiAt vide mere om Abdenbi efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdenbi efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdenbi.

Abdenbi efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdenbi, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdenbi helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdenbi

Se kort over efternavn Abdenbi

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdenbi i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdenbi, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdenbi, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdenbi efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdenbi efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdenbi er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdenbi i verden

 1. Marokko Marokko (613)
 2. Algeriet Algeriet (371)
 3. Tunesien Tunesien (111)
 4. Spanien Spanien (33)
 5. Frankrig Frankrig (6)
 6. Nederlandene Nederlandene (6)
 7. USA USA (4)
 8. Belgien Belgien (2)
 9. Schweiz Schweiz (2)
 10. De Forenede Arabiske Emirater De Forenede Arabiske Emirater (1)
 11. Canada Canada (1)
 12. England England (1)
 13. Indonesien Indonesien (1)
 14. Italien Italien (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdenbi rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdenbi efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdenbi er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdenbi er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abdenbi, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abdenbi, som har en anden oprindelse og betydning.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abdenbi kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abdenbi, være opstået, som vi kan konstatere.

At afgøre om efternavnet Abdenbi eller nogle af de efternavne, der ligner Abdenbi, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abdenbi blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abdenbi med en fælles rod.

 1. Abdenabi
 2. Abdenebi
 3. Abden
 4. Abdena
 5. Abdennebi
 6. Abdenaji
 7. Abdennabi
 8. Abdenur
 9. Abaden
 10. Abdeen
 11. Abdenbaoui
 12. Abdin
 13. Abdinga
 14. Abdon
 15. Abdouni
 16. Abdenour
 17. Abdona
 18. Abdennaim
 19. Abdennaji
 20. Abuden
 21. Abdinov
 22. Abedini
 23. Abdan
 24. Abdony
 25. Abdane
 26. Abdine
 27. Abdanur
 28. Abiden
 29. Abadin
 30. Abdennour
 31. Abdinasir
 32. Abdoun
 33. Abdoune
 34. Abedin
 35. Abidin
 36. Abidine
 37. Avadanei
 38. Avadani
 39. Abdenacer
 40. Abadonio