Efternavn Abd-hamidAt vide mere om Abd-hamid efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abd-hamid efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abd-hamid.

Abd-hamid efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abd-hamid, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abd-hamid helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abd-hamid

Se kort over efternavn Abd-hamid

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abd-hamid i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abd-hamid, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abd-hamid, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abd-hamid efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abd-hamid efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abd-hamid er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abd-hamid i verden

 1. Nigeria Nigeria (4)
 2. Brunei Brunei (1)
 3. Egypten Egypten (1)
 4. Italien Italien (1)
 5. USA USA (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abd-hamid rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abd-hamid efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abd-hamid er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abd-hamid er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abd-hamid. Dette skyldes, at efternavnet Abd-hamid ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abd-hamid, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abd-hamid.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abd-hamid, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abd-hamid, som har en anden oprindelse og betydning.

At afgøre om efternavnet Abd-hamid eller nogle af de efternavne, der ligner Abd-hamid, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abd-hamid blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abd-hamid med en fælles rod.

 1. Abd hamid
 2. Abdmajid
 3. Abdinasir
 4. Abdenaji
 5. Abdenabi
 6. Abadam
 7. Abadin
 8. Abdena
 9. Abdenbi
 10. Abdin
 11. Abdouni
 12. Abdona
 13. Abdennaim
 14. Abdenacer
 15. Abdennabi
 16. Abdennaji
 17. Abdan
 18. Abdane
 19. Abdenebi
 20. Abdanur
 21. Abdom
 22. Abaden
 23. Abadiano
 24. Abdeen
 25. Abden
 26. Abdenbaoui
 27. Abdennebi
 28. Abdennour
 29. Abdinga
 30. Abdon
 31. Abdoun
 32. Abdoune
 33. Abedin
 34. Abidin
 35. Abutin
 36. Apadam
 37. Avadani
 38. Abdenour
 39. Abdennacer
 40. Abdennaser