Efternavn AbdmajidAt vide mere om Abdmajid efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdmajid efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdmajid.

Abdmajid efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdmajid, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdmajid helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdmajid

Se kort over efternavn Abdmajid

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdmajid i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdmajid, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdmajid, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdmajid efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdmajid efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdmajid er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdmajid i verden

 1. Indonesien Indonesien (20)
 2. Malaysia Malaysia (19)
 3. Nigeria Nigeria (2)
 4. Algeriet Algeriet (1)
 5. Wales Wales (1)
 6. Irland Irland (1)
 7. Somalia Somalia (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdmajid rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdmajid efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdmajid er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdmajid er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abdmajid. Dette skyldes, at efternavnet Abdmajid ofte har gennemgået mutationer.

 1. Abd-hamid
 2. Abdenaji
 3. Abd hamid
 4. Abadin
 5. Abdenbi
 6. Abdin
 7. Abdinasir
 8. Abdouni
 9. Abdenabi
 10. Abdennaji
 11. Abdan
 12. Abdane
 13. Abdanur
 14. Abadam
 15. Abaden
 16. Abadiano
 17. Abdeen
 18. Abden
 19. Abdena
 20. Abdinga
 21. Abdon
 22. Abdoun
 23. Abdoune
 24. Abedin
 25. Abidin
 26. Abutin
 27. Avadani
 28. Abdenour
 29. Abdona
 30. Abdennaim
 31. Abdenacer
 32. Abitan
 33. Abdennabi
 34. Abdenur
 35. Abadonio
 36. Abetini
 37. Abdinov
 38. Abdinova
 39. Abbedin
 40. Abedini