Efternavn AbdennourAt vide mere om Abdennour efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdennour efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdennour.

Abdennour efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdennour, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdennour helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdennour

Se kort over efternavn Abdennour

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdennour i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdennour, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdennour, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdennour efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdennour efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdennour er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdennour i verden

 1. Algeriet Algeriet (1525)
 2. Marokko Marokko (1022)
 3. Tunesien Tunesien (486)
 4. Saudi-Arabien Saudi-Arabien (197)
 5. Frankrig Frankrig (22)
 6. USA USA (15)
 7. England England (14)
 8. Canada Canada (12)
 9. Australien Australien (9)
 10. Spanien Spanien (9)
 11. Sverige Sverige (4)
 12. Libanon Libanon (3)
 13. Syrien Syrien (2)
 14. De Forenede Arabiske Emirater De Forenede Arabiske Emirater (1)
 15. Belgien Belgien (1)
 16. Den Tjekkiske Republik Den Tjekkiske Republik (1)
 17. Tyskland Tyskland (1)
 18. Egypten Egypten (1)
 19. Madagaskar Madagaskar (1)
 20. Malaysia Malaysia (1)
 21. Rusland Rusland (1)
 22. Thailand Thailand (1)
 23. Tyrkiet Tyrkiet (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdennour rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdennour efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdennour er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdennour er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abdennour, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abdennour.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abdennour, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abdennour, som har en anden oprindelse og betydning.

 1. Abdenour
 2. Abdenur
 3. Abdenbaoui
 4. Abdennebi
 5. Abdennacer
 6. Abdennaser
 7. Abdennaim
 8. Abdenacer
 9. Abdennaceur
 10. Abdennabi
 11. Abdennaji
 12. Abdinoor
 13. Abdanur
 14. Abdeen
 15. Abden
 16. Abdena
 17. Abdenbi
 18. Abdinasir
 19. Abdoun
 20. Abdennassar
 21. Abdenaji
 22. Abdenasser
 23. Abdenabi
 24. Abdennasser
 25. Abdinov
 26. Abdinova
 27. Abdennadher
 28. Abdenebi
 29. Abaden
 30. Abadiano
 31. Abdin
 32. Abdinga
 33. Abdon
 34. Abdoune
 35. Abdouni
 36. Abdona
 37. Abadonio
 38. Abuden
 39. Abednego
 40. Abiodoun