Efternavn AbdenaAt vide mere om Abdena efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdena efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdena.

Abdena efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdena, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdena helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdena

Se kort over efternavn Abdena

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdena i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdena, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdena, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdena efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdena efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdena er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdena i verden

 1. Mauretanien Mauretanien (44)
 2. Filippinerne Filippinerne (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdena rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdena efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdena er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdena er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abdena gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abdena. Dette skyldes, at efternavnet Abdena ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abdena, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abdena.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abdena, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abdena, som har en anden oprindelse og betydning.

 1. Abden
 2. Abdona
 3. Abaden
 4. Abdeen
 5. Abdenbi
 6. Abdin
 7. Abdinga
 8. Abdon
 9. Abdenaji
 10. Abdenabi
 11. Abdenur
 12. Abuden
 13. Abdan
 14. Abdony
 15. Abdane
 16. Abdine
 17. Abiden
 18. Abadin
 19. Abdoun
 20. Abdoune
 21. Abdouni
 22. Abedin
 23. Abidin
 24. Abidine
 25. Abdenour
 26. Abdennaim
 27. Abdenacer
 28. Abdennabi
 29. Abdennaji
 30. Abdinov
 31. Abdinova
 32. Abeidna
 33. Abedini
 34. Abtan
 35. Abedinaj
 36. Abtin
 37. Abdenebi
 38. Abadinas
 39. Abdanur
 40. Aftene