Efternavn AbdenurAt vide mere om Abdenur efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdenur efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdenur.

Abdenur efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdenur, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdenur helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdenur

Se kort over efternavn Abdenur

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdenur i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdenur, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdenur, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdenur efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdenur efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdenur er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdenur i verden

 1. Argentina Argentina (295)
 2. Brasilien Brasilien (27)
 3. Etiopien Etiopien (9)
 4. Mexico Mexico (5)
 5. USA USA (3)
 6. Bolivia Bolivia (1)
 7. Colombia Colombia (1)
 8. England England (1)
 9. Qatar Qatar (1)
 10. Sverige Sverige (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdenur rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdenur efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdenur er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdenur er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abdenur. Dette skyldes, at efternavnet Abdenur ofte har gennemgået mutationer.

 1. Abdenour
 2. Abdanur
 3. Abden
 4. Abdena
 5. Abdenbi
 6. Abdennour
 7. Abaden
 8. Abdeen
 9. Abdin
 10. Abdinga
 11. Abdon
 12. Abdoun
 13. Abdona
 14. Abdenaji
 15. Abdenacer
 16. Abdenabi
 17. Abuden
 18. Abdinov
 19. Abdinoor
 20. Abdan
 21. Abdony
 22. Abdane
 23. Abdenebi
 24. Abdine
 25. Abiden
 26. Abadin
 27. Abdenbaoui
 28. Abdennebi
 29. Abdinasir
 30. Abdoune
 31. Abdouni
 32. Abedin
 33. Abidin
 34. Abidine
 35. Abiodun
 36. Abdennacer
 37. Abdennaser
 38. Abdenasser
 39. Abdennaim
 40. Abdennaceur