Efternavn AbadamAt vide mere om Abadam efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abadam efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abadam.

Abadam efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abadam, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abadam helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abadam

Se kort over efternavn Abadam

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abadam i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abadam, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abadam, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abadam efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abadam efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abadam er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abadam i verden

 1. Cameroun Cameroun (844)
 2. Filippinerne Filippinerne (297)
 3. USA USA (56)
 4. Nigeria Nigeria (35)
 5. Iran Iran (17)
 6. Indien Indien (13)
 7. Nordmarianerne Nordmarianerne (6)
 8. Australien Australien (5)
 9. Saudi-Arabien Saudi-Arabien (4)
 10. Afghanistan Afghanistan (1)
 11. Guam Guam (1)
 12. Papua Ny Guinea Papua Ny Guinea (1)
 13. Polen Polen (1)
 14. Singapore Singapore (1)
 15. Tchad Tchad (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abadam rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abadam efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abadam er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abadam er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abadam. Dette skyldes, at efternavnet Abadam ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abadam, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abadam.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abadam kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abadam, være opstået, som vi kan konstatere.

At afgøre om efternavnet Abadam eller nogle af de efternavne, der ligner Abadam, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abadam blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abadam med en fælles rod.

 1. Apadam
 2. Abaden
 3. Abadin
 4. Abdan
 5. Abdom
 6. Abadiano
 7. Abden
 8. Abdin
 9. Abdon
 10. Abedin
 11. Abidin
 12. Avadani
 13. Abitan
 14. Abuden
 15. Abtan
 16. Abdane
 17. Abadinas
 18. Abutan
 19. Abiden
 20. Abdeen
 21. Abdena
 22. Abdoun
 23. Abidine
 24. Abiodun
 25. Abutin
 26. Aftanas
 27. Avadanei
 28. Avedian
 29. Avedon
 30. Abdona
 31. Abittan
 32. Abadonio
 33. Abeidna
 34. Avitan
 35. Abbedin
 36. Abedini
 37. Aviydan
 38. Apatang
 39. Abedinaj
 40. Abdony