Efternavn AbdenebiAt vide mere om Abdenebi efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdenebi efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdenebi.

Abdenebi efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdenebi, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdenebi helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdenebi

Se kort over efternavn Abdenebi

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdenebi i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdenebi, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdenebi, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdenebi efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdenebi efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdenebi er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdenebi i verden

 1. Frankrig Frankrig (44)
 2. Algeriet Algeriet (17)
 3. Spanien Spanien (10)
 4. Tunesien Tunesien (4)
 5. Marokko Marokko (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdenebi rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdenebi efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdenebi er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdenebi er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abdenebi. Dette skyldes, at efternavnet Abdenebi ofte har gennemgået mutationer.

At afgøre om efternavnet Abdenebi eller nogle af de efternavne, der ligner Abdenebi, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abdenebi blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abdenebi med en fælles rod.

 1. Abdenbi
 2. Abdennebi
 3. Abdenabi
 4. Abdenaji
 5. Abdennabi
 6. Abdeen
 7. Abden
 8. Abdena
 9. Abdenour
 10. Abdennaim
 11. Abdennaji
 12. Abdenur
 13. Abdane
 14. Abdine
 15. Abaden
 16. Abdenbaoui
 17. Abdennour
 18. Abdin
 19. Abdinasir
 20. Abdinga
 21. Abdon
 22. Abdoune
 23. Abdouni
 24. Abidine
 25. Avadanei
 26. Abdona
 27. Abdenacer
 28. Abetini
 29. Abuden
 30. Abednego
 31. Abdinov
 32. Abdinova
 33. Abedini
 34. Abdinoor
 35. Abdan
 36. Abdony
 37. Abdemeziem
 38. Abdanur
 39. Aftene
 40. Abiden