Efternavn AbdonaAt vide mere om Abdona efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdona efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdona.

Abdona efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdona, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdona helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdona

Se kort over efternavn Abdona

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdona i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdona, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdona, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdona efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdona efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdona er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdona i verden

 1. Filippinerne Filippinerne (1)
 2. Venezuela Venezuela (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdona rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdona efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdona er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdona er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abdona. Dette skyldes, at efternavnet Abdona ofte har gennemgået mutationer.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abdona, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abdona, som har en anden oprindelse og betydning.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abdona kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abdona, være opstået, som vi kan konstatere.

 1. Abdena
 2. Abdon
 3. Abdony
 4. Abden
 5. Abdin
 6. Abdinga
 7. Abdoun
 8. Abdoune
 9. Abdouni
 10. Abdan
 11. Abdane
 12. Abdine
 13. Abdom
 14. Abaden
 15. Abadin
 16. Abdeen
 17. Abdenbi
 18. Abedin
 19. Abidin
 20. Abidine
 21. Afton
 22. Apton
 23. Avedon
 24. Abdenaji
 25. Abdenabi
 26. Abdenur
 27. Abadonio
 28. Abuden
 29. Abdinov
 30. Abdinova
 31. Abeidna
 32. Abedini
 33. Avdoyan
 34. Abtan
 35. Abedinaj
 36. Abtin
 37. Abadinas
 38. Abdanur
 39. Abu donia
 40. Abiden