Efternavn AbdinovAt vide mere om Abdinov efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdinov efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdinov.

Abdinov efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdinov, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdinov helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdinov

Se kort over efternavn Abdinov

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdinov i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdinov, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdinov, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdinov efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdinov efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdinov er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdinov i verden

 1. Aserbajdsjan Aserbajdsjan (1261)
 2. Rusland Rusland (219)
 3. Kasakhstan Kasakhstan (84)
 4. Kirgisistan Kirgisistan (31)
 5. Turkmenistan Turkmenistan (9)
 6. Usbekistan Usbekistan (9)
 7. Georgien Georgien (3)
 8. Tyrkiet Tyrkiet (3)
 9. Bulgarien Bulgarien (1)
 10. Hviderusland Hviderusland (1)
 11. Kina Kina (1)
 12. England England (1)
 13. Makedonien Makedonien (1)
 14. Sverige Sverige (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdinov rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdinov efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdinov er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdinov er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abdinov gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abdinov. Dette skyldes, at efternavnet Abdinov ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abdinov, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abdinov.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abdinov, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abdinov, som har en anden oprindelse og betydning.

At afgøre om efternavnet Abdinov eller nogle af de efternavne, der ligner Abdinov, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abdinov blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abdinov med en fælles rod.

 1. Abdinova
 2. Abdin
 3. Abdinga
 4. Abdinoor
 5. Abdine
 6. Abadiano
 7. Abadin
 8. Abden
 9. Abdena
 10. Abdenbi
 11. Abdon
 12. Abedin
 13. Abidin
 14. Abidine
 15. Abdenour
 16. Abdona
 17. Abdenur
 18. Abedini
 19. Abdan
 20. Abedinaj
 21. Abdony
 22. Abdane
 23. Abtin
 24. Abadinas
 25. Abdanur
 26. Abdom
 27. Abaden
 28. Abdeen
 29. Abdennour
 30. Abdinasir
 31. Abdoun
 32. Abdoune
 33. Abdouni
 34. Abutin
 35. Abdenaji
 36. Abdenabi
 37. Abitan
 38. Abadonio
 39. Abetini
 40. Abuden