Efternavn AbatangeloAt vide mere om Abatangelo efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abatangelo efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abatangelo.

Abatangelo efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abatangelo, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abatangelo helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abatangelo

Se kort over efternavn Abatangelo

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abatangelo i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abatangelo, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abatangelo, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abatangelo efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abatangelo efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abatangelo er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abatangelo i verden

 1. USA USA (139)
 2. Italien Italien (111)
 3. Argentina Argentina (54)
 4. Schweiz Schweiz (2)
 5. Canada Canada (1)
 6. England England (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abatangelo rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abatangelo efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abatangelo er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abatangelo er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abatangelo kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abatangelo, være opstået, som vi kan konstatere.

At afgøre om efternavnet Abatangelo eller nogle af de efternavne, der ligner Abatangelo, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abatangelo blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abatangelo med en fælles rod.

 1. Apatang
 2. Abatantuono
 3. Abadiano
 4. Abatemarco
 5. Avadanei
 6. Avtandil
 7. Abitan
 8. Abadonio
 9. Abednego
 10. Abtan
 11. Abdane
 12. Abatini
 13. Abaitanci
 14. Apatino
 15. Abutan
 16. Abatematteo
 17. Abadam
 18. Abaden
 19. Abadin
 20. Abbatemarco
 21. Abdennebi
 22. Abdinga
 23. Abdoune
 24. Abidine
 25. Abutin
 26. Aftanas
 27. Avadani
 28. Abittan
 29. Abetini
 30. Avitan
 31. Abdan
 32. Abtin
 33. Abdenebi
 34. Abdine
 35. Abedanck
 36. Abadinas
 37. Abdanur
 38. Aftaniuk
 39. Aftene
 40. Abbatini