Efternavn AbdennabiAt vide mere om Abdennabi efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdennabi efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdennabi.

Abdennabi efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdennabi, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdennabi helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdennabi

Se kort over efternavn Abdennabi

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdennabi i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdennabi, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdennabi, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdennabi efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdennabi efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdennabi er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdennabi i verden

 1. Algeriet Algeriet (1167)
 2. Marokko Marokko (239)
 3. Saudi-Arabien Saudi-Arabien (199)
 4. Frankrig Frankrig (64)
 5. USA USA (16)
 6. Tunesien Tunesien (9)
 7. Sverige Sverige (6)
 8. Tyskland Tyskland (2)
 9. Belgien Belgien (1)
 10. Canada Canada (1)
 11. Spanien Spanien (1)
 12. Nederlandene Nederlandene (1)
 13. Norge Norge (1)
 14. Tyrkiet Tyrkiet (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdennabi rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdennabi efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdennabi er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdennabi er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abdennabi, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abdennabi, som har en anden oprindelse og betydning.

 1. Abdennebi
 2. Abdenabi
 3. Abdennaji
 4. Abdenbi
 5. Abdenaji
 6. Abdennaim
 7. Abdenebi
 8. Abdena
 9. Abdenbaoui
 10. Abdennour
 11. Abdennacer
 12. Abdennaser
 13. Abdeen
 14. Abden
 15. Abdinasir
 16. Abdinga
 17. Abdouni
 18. Abdenour
 19. Abdona
 20. Abdennassar
 21. Abdenacer
 22. Abdennaceur
 23. Abdennasser
 24. Abdenur
 25. Abdennadher
 26. Abaden
 27. Abdin
 28. Abdon
 29. Abdoun
 30. Abdoune
 31. Aufdenkamp
 32. Abd-hamid
 33. Abdenasser
 34. Abd hamid
 35. Abetini
 36. Abuden
 37. Abednego
 38. Abdinov
 39. Abdinova
 40. Avdeenko