Efternavn AbdenbaouiAt vide mere om Abdenbaoui efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdenbaoui efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdenbaoui.

Abdenbaoui efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdenbaoui, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdenbaoui helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdenbaoui

Se kort over efternavn Abdenbaoui

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdenbaoui i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdenbaoui, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdenbaoui, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdenbaoui efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdenbaoui efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdenbaoui er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdenbaoui i verden

 1. Marokko Marokko (715)
 2. Spanien Spanien (16)
 3. Frankrig Frankrig (1)
 4. Italien Italien (1)
 5. USA USA (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdenbaoui rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdenbaoui efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdenbaoui er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdenbaoui er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abdenbaoui kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abdenbaoui, være opstået, som vi kan konstatere.

 1. Abdenbi
 2. Abdennour
 3. Abdenour
 4. Abdenaji
 5. Abdenabi
 6. Abdennabi
 7. Abdennaji
 8. Abdena
 9. Abdennebi
 10. Abdennacer
 11. Abdennaser
 12. Abdennaim
 13. Abdenacer
 14. Abdennaceur
 15. Abdenur
 16. Abdenebi
 17. Abden
 18. Abdinasir
 19. Abdinga
 20. Abdoun
 21. Abdouni
 22. Abdona
 23. Abdennassar
 24. Abdenasser
 25. Abdennasser
 26. Abdinov
 27. Abdinova
 28. Abdennadher
 29. Abdinoor
 30. Abdanur
 31. Abaden
 32. Abdeen
 33. Abdin
 34. Abdon
 35. Abdoune
 36. Aufdenberg
 37. Aufdenkamp
 38. Abd-hamid
 39. Abd hamid
 40. Abadonio