Efternavn AbadonioAt vide mere om Abadonio efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abadonio efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abadonio.

Abadonio efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abadonio, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abadonio helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abadonio

Se kort over efternavn Abadonio

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abadonio i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abadonio, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abadonio, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abadonio efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abadonio efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abadonio er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abadonio i verden

 1. Filippinerne Filippinerne (153)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abadonio rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abadonio efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abadonio er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abadonio er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abadonio. Dette skyldes, at efternavnet Abadonio ofte har gennemgået mutationer.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abadonio, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abadonio, som har en anden oprindelse og betydning.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abadonio kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abadonio, være opstået, som vi kan konstatere.

 1. Abaden
 2. Abadiano
 3. Abadin
 4. Abdon
 5. Abdouni
 6. Avadani
 7. Abdona
 8. Abedini
 9. Abdony
 10. Abatini
 11. Abadinas
 12. Abu donia
 13. Avadanii
 14. Abadam
 15. Abden
 16. Abdena
 17. Abdenbi
 18. Abdin
 19. Abdinga
 20. Abdoun
 21. Abdoune
 22. Abedin
 23. Abidin
 24. Abidine
 25. Avadanei
 26. Avedon
 27. Abdenur
 28. Abetini
 29. Abuden
 30. Abednego
 31. Abdinov
 32. Abdinoor
 33. Abdan
 34. Abedinaj
 35. Abdane
 36. Abdine
 37. Abedanck
 38. Abdanur
 39. Apatino
 40. Abiden