Efternavn AbdelraoufAt vide mere om Abdelraouf efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdelraouf efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdelraouf.

Abdelraouf efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdelraouf, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdelraouf helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdelraouf

Se kort over efternavn Abdelraouf

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdelraouf i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdelraouf, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdelraouf, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdelraouf efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdelraouf efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdelraouf er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdelraouf i verden

 1. Egypten Egypten (7322)
 2. Saudi-Arabien Saudi-Arabien (835)
 3. Kuwait Kuwait (67)
 4. Qatar Qatar (44)
 5. Sudan Sudan (25)
 6. USA USA (14)
 7. De Forenede Arabiske Emirater De Forenede Arabiske Emirater (8)
 8. Canada Canada (5)
 9. England England (4)
 10. Thailand Thailand (4)
 11. Tyskland Tyskland (3)
 12. Schweiz Schweiz (2)
 13. Syrien Syrien (2)
 14. Østrig Østrig (1)
 15. Brasilien Brasilien (1)
 16. Den Tjekkiske Republik Den Tjekkiske Republik (1)
 17. Danmark Danmark (1)
 18. Algeriet Algeriet (1)
 19. Skotland Skotland (1)
 20. Ungarn Ungarn (1)
 21. Italien Italien (1)
 22. Jordan Jordan (1)
 23. Libyen Libyen (1)
 24. Mauritius Mauritius (1)
 25. Rusland Rusland (1)
 26. Sverige Sverige (1)
 27. Tchad Tchad (1)
 28. Togo Togo (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdelraouf rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdelraouf efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdelraouf er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdelraouf er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abdelraouf, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abdelraouf.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abdelraouf, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abdelraouf, som har en anden oprindelse og betydning.

At afgøre om efternavnet Abdelraouf eller nogle af de efternavne, der ligner Abdelraouf, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abdelraouf blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abdelraouf med en fælles rod.

 1. Abdellaoui
 2. Abdelaoui
 3. Abdallaoui
 4. Abdelatif
 5. Abdellatif
 6. Abdelnour
 7. Abdelrahim
 8. Abdelraza
 9. Abdularuf
 10. Abdelatef
 11. Abdeljaouad
 12. Abdul rauf
 13. Abdelloui
 14. Abdelmaoula
 15. Abdlaoui
 16. Abdeljaoued
 17. Abdela
 18. Abdelaal
 19. Abdelah
 20. Abdelali
 21. Abdelaziz
 22. Abdelfatah
 23. Abdelhadi
 24. Abdelhady
 25. Abdelhafid
 26. Abdelhak
 27. Abdelhakim
 28. Abdelhalim
 29. Abdelhamid
 30. Abdelhay
 31. Abdeljaber
 32. Abdeljawad
 33. Abdelkader
 34. Abdelkamel
 35. Abdelkarim
 36. Abdelkazem
 37. Abdella
 38. Abdellah
 39. Abdellahi
 40. Abdellati