Efternavn AbdelazisAt vide mere om Abdelazis efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdelazis efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdelazis.

Abdelazis efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdelazis, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdelazis helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdelazis

Se kort over efternavn Abdelazis

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdelazis i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdelazis, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdelazis, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdelazis efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdelazis efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdelazis er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdelazis i verden

 1. Spanien Spanien (7)
 2. USA USA (2)
 3. Filippinerne Filippinerne (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdelazis rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdelazis efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdelazis er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdelazis er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

At afgøre om efternavnet Abdelazis eller nogle af de efternavne, der ligner Abdelazis, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abdelazis blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abdelazis med en fælles rod.

 1. Abdelaziz
 2. Abdelasis
 3. Abdelazid
 4. Abd-elaziz
 5. Abdelali
 6. Abdelatif
 7. Abdulaziz
 8. Abdelati
 9. Abdellaziz
 10. Abdelaaziz
 11. Abdelazize
 12. Abdeladim
 13. Abd elaziz
 14. Abdelahi
 15. Abd-el-aziz
 16. Abdalahi
 17. Abdela
 18. Abdelaal
 19. Abdelah
 20. Abdelhadi
 21. Abdelhafid
 22. Abdelhakim
 23. Abdelhalim
 24. Abdelhamid
 25. Abdelkarim
 26. Abdelkazem
 27. Abdelkrim
 28. Abdellahi
 29. Abdellati
 30. Abdellatif
 31. Abdelli
 32. Abdelmajid
 33. Abdelmalik
 34. Abdelnabi
 35. Abdelrahim
 36. Abdelraza
 37. Abdul-aziz
 38. Abdulahi
 39. Abdulai
 40. Abdulatif